Het Italiaanse stucmarmer is een schitterende traditionele afwerking voor wanden en plafonds, die in het verleden alleen door ambachtelijke meester- decorateurs aangebracht kon worden.
Sinds enkele jaren is er een nieuw product van Brander, de zogenaamde STUCCO, op de markt waarmee het voor stukadoors mogelijk is om wanden en plafonds te marmeren. De naam zegt het eigenlijk al, het heeft de klassieke uitstraling van marmer, het is spiegelglad en te leveren in 48 speciaal geselecteerde kleuren, variërend van zachte pastel tinten, tot de moderne diepere tinten.

Het is een decoratieve afwerking om wanden of delen van wanden extra tot hun recht te laten komen. Als omlijsting van een meubelstuk,kast of boven een schouw. Ook in de badkamer ofhet toilet boven de tegels komen een aantal soorten stucmarmer prima tot hun recht.
Stucmarmer kan alleen binnenshuis aangebracht worden,op een gladde sausklare ondergrond,omdat de dikte van stucmarmer slechts 1 mm. is.

STUCCO MAT
Decoratieve pleister met stucco-effect voor binnen op basis van kunstharsdispersie.
Het decoratief afwerken van wanden in hotels, winkels theaters, show- rooms, kantoren, restaurants, woningen en andere representatieve ruimten. Toe te passen op alle vlak en glad geëgaliseerde minerale ondergronden.
– Schitterend traditioneel stucco-effect met fluweel zachte uitstraling.
54 kleuren. Mat.