Vanaf nu kan iedereen waar ik gewerkt heb als schilder een review achterlaten hoe u mij en mijn bedrijf heeft ervaren. Deze reviews worden zeer zeker gewaardeerd.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
Op de Keppels 24, Dokkum

Ons huis ziet er weer prachtig uit. Top schilder: enthousiast, creatief, meedenkend en houdt zich aan zijn afspraken. Kortom zeker aan te bevelen.

by Fam.Hofstra on Dhaan schilderspecialisten
Dokkum

Ons huis had veel achterstallig onderhoud maar ziet er nu weer super mooi en strak uit. Heel erg goed en netjes gedaan. En deze aardige, vriendelijke schilder heeft ons ook nog eens goeie ideeën over kleuren gegeven.
TOP!

by Lieuwe en Froukje de Jong on Dhaan schilderspecialisten
Tjipke Postmasrjitte 159 Feanwalden

Eigenlijk wil ik je als alle voorgangers een dikke vijf geven, je hebt voor ons een prachtig huis in de kleuren gezet, zelfs een lopertje van een voorganger wat aan de bovenkant niet te zien was moest bij jou glad gestreken worden. Je bent een vriendelijke en gezellige gozer, bedankt voor je geweldig stuk vakwerk. Die laatste ster krijg je van ons in maart 2019 Martinus tot de volgende keer.

Leeuwarden

Ook voor de kleinere schilderklus is het voor Martinus een lust.
Ons huis ziet er weer op zijn PAARS best uit!
Bedankt voor het mooie werk.

Holwerd

Martinus heeft prima schilderwerk geleverd, zowel binnen als buiten. Afspraken zijn goed nagekomen en hij is een betrouwbare schilder die keurig op tijd begint en professioneel is.

Auck Petersstrjitte 8 Leeuwarden

Dhaan schilderspecialist heeft recent onze vrijstaande watervilla geschilderd. Alles strak in de lak. We zijn super trots op het eindresultaat. Prijs-kwaliteit verhouding kan niet beter.

by A.T. Vellema Transport BV on Dhaan schilderspecialisten
Neptunesweg 48 Leeuwarden

Deze schilder is een absolute aanrader!!! Vorige week ons bedrijfspand opnieuw in de lak gezet. Alles volgens afspraak uitgevoerd en vakwerk afgeleverd! Erg prettig, vriendelijk en zeer netjes! Een topper!

by Martinus de haan on Dhaan schilderspecialisten
Welkom

Plaats hier u review. Alleen u naam , rating (aantal sterren) title en review verschijnt op de site. U e-mail is afgeschermd en is niet leesbaar voor anderen.