Vanaf nu kan iedereen waar ik gewerkt heb als schilder een review achterlaten hoe u mij en mijn bedrijf heeft ervaren. Deze reviews worden zeer zeker gewaardeerd.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dhaan schilderspecialisten
Average rating:  
 11 reviews
by Hilly Sijtsma - Haaima on Dhaan schilderspecialisten
Dokkum

Na jaren op amateur basis bezig te zijn geweest. Is het tijd voor het perfecte plaatje . Blij met het weelderige resultaat van een prima schilder...zo mooi geworden . Zelf drempels waar ik van dacht.. die moeten vervangen heeft hij aangepakt... bedankt Martinus... je verdiend alle lof.. mooier kan het niet worden... Van ondergetekende ... Douze points..!!

by Jan Gooyenga on Dhaan schilderspecialisten
Niawier singel 29

Na jarenlange ervaring en hem langer dan 20 jaar te kennen, blijf ik hem trouw. Martinus de Haan is en blijft mijn huis schilder.

Het ziet er weer mooi uit.

jan Gooyenga

Al heb ik je een beetje geholpen en wegwijs gemaakt met het internet, Voor mij ben jij een ware vriend Jan al meer dan 20 jaar, daarvoor bedankt.

Martinus de haan.

by R Luimstra on Dhaan schilderspecialisten
Schildhoek 15 Lauwersoog

Ons huis en veranda zijn super geüpgrade door Martinus . We zijn erg tevreden over het resultaat.

by Lieuwe on Dhaan schilderspecialisten
Op de Keppels 24, Dokkum

Ons huis ziet er weer prachtig uit. Top schilder: enthousiast, creatief, meedenkend en houdt zich aan zijn afspraken. Kortom zeker aan te bevelen.

by Fam.Hofstra on Dhaan schilderspecialisten
Dokkum

Ons huis had veel achterstallig onderhoud maar ziet er nu weer super mooi en strak uit. Heel erg goed en netjes gedaan. En deze aardige, vriendelijke schilder heeft ons ook nog eens goeie ideeën over kleuren gegeven.

TOP!

by Lieuwe en Froukje de Jong on Dhaan schilderspecialisten
Tjipke Postmasrjitte 159 Feanwalden

Eigenlijk wil ik je als alle voorgangers een dikke vijf geven, je hebt voor ons een prachtig huis in de kleuren gezet, zelfs een lopertje van een voorganger wat aan de bovenkant niet te zien was moest bij jou glad gestreken worden. Je bent een vriendelijke en gezellige gozer, bedankt voor je geweldig stuk vakwerk. Die laatste ster krijg je van ons in maart 2019 Martinus tot de volgende keer.

by K.Beekman on Dhaan schilderspecialisten
Leeuwarden

Ook voor de kleinere schilderklus is het voor Martinus een lust.

Ons huis ziet er weer op zijn PAARS best uit!

Bedankt voor het mooie werk.

by Victor on Dhaan schilderspecialisten
Holwerd

Martinus heeft prima schilderwerk geleverd, zowel binnen als buiten. Afspraken zijn goed nagekomen en hij is een betrouwbare schilder die keurig op tijd begint en professioneel is.

by W.A. Blume on Dhaan schilderspecialisten
Auck Petersstrjitte 8 Leeuwarden

Dhaan schilderspecialist heeft recent onze vrijstaande watervilla geschilderd. Alles strak in de lak. We zijn super trots op het eindresultaat. Prijs-kwaliteit verhouding kan niet beter.

by A.T. Vellema Transport BV on Dhaan schilderspecialisten
Neptunesweg 48 Leeuwarden

Deze schilder is een absolute aanrader!!! Vorige week ons bedrijfspand opnieuw in de lak gezet. Alles volgens afspraak uitgevoerd en vakwerk afgeleverd! Erg prettig, vriendelijk en zeer netjes! Een topper!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»